Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Vakantiewerk Uitzendbureau

De specialist de werving en selectie van vakantiekrachten! 

» Onze diensten
» De organisatie
» Vacatures
» Partners
» Offerte aanvraag
» Contact

Vraag vrijblijvend online een offerte aan, klik hier.

Werving en selectie van starters

(0 tot 5 jaar werkervaring)

Bent u op zoek naar talentvolle en gemotiveerde kandidaten met een afgeronde MBO, HBO- of universitaire opleiding? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Al tijdens de studententijd komt XL in contact met talentvolle studenten. Deze vinden via XL een bijbaan en vakantiewerk waardoor wij al in een vroeg stadium selecteren.

Selectie vindt plaats middels persoonlijke en geavanceerde interviews, mogelijk aangevuld met assessment methoden. Het selectie proces wordt altijd persoonlijk en professioneel begeleid, waarbij duidelijkheid ten aanzien van de feitelijke kwaliteiten van kandidaten centraal staat. XL helpt opdrachtgevers in het kwalitatieve keuzeproces en verbindt zich langdurig aan de eindresultaten, door het actief volgen van de kandidaat in de eerste maanden na aanvang bij de nieuwe werkgever, gevolgd door een evaluatie met de klant. Onze werving & selectie diensten worden uitgevoerd op basis van No Cure No Pay.

Ga voor meer informatie over deze dienst naar www.xlcareercompany.nl of vraag hier online gratis een offerte aan of bel 020-7073900 voor advies op maat.