Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Vakantiewerk Uitzendbureau

De specialist de werving en selectie van vakantiekrachten! 

» Onze diensten
» De organisatie
» Vacatures
» Partners
» Offerte aanvraag
» Contact

Vraag vrijblijvend online een offerte aan, klik hier.

XL Vakantiewerk Uitzendbureau Diensten

Iedere onderneming en iedere aanvraag is anders en dus uniek. Daarom biedt XL altijd dienstverlening op maat, gebaseerd op kennis, inzicht en ervaring. De specifieke wensen die u heeft, vormen voor ons het uitgangspunt voor de samenwerking. Een samenwerking die wij optimaal inhoud willen geven en waarvoor wij graag een stap extra zetten.

Onze dienstverlening bestaat uit het uitzenden van ervaren medewerkers tijdelijke/projectmatige (dag tot enkele weken, 1 tot honderd). Van 1 medewerker tot aan de gehele uitbesteding van al het personeel op uw afdeling.

Uitgebreide pool

Om als Vakantiewerk Uitzendbureau snel te kunnen schakelen werken wij met een geprepareerde pool van studenten & starters. Dankzij lage overheadkosten kunnen onze medewerkers tegen zeer concurrerende tarieven aangeboden worden. Een standaard laag tarief dus! Bij grootschalige projecten geven wij extra korting over alle ingeleende uren. 

Snel en efficiënt

Flexibiliteit, brede inzetbaarheid, korte inwerktijd en kennis van zaken staan bij onze uitzendkrachten centraal. Door een exacte en doorlopende administratie van de beschikbaarheid van deze kandidaten kunnen wij snel en efficiënt schakelen.

Wij verzorgen de gehele werving en selectie en stellen, op no cure no pay basis, de beste kandidaten aan u voor. Wij informeren de medewerkers vervolgens over uw bedrijf, het evenement, huisregels en plannen de kandidaat op het gewenste moment(en) in en nemen de gehele loonadministratie uit handen.

Vrijblijvend een offerte?

Klik hier om online een offerte aan te vragen of bel 020-7073939 voor advies op maat.