Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Vakantiewerk Uitzendbureau

De specialist de werving en selectie van vakantiekrachten! 

» Onze diensten
» De organisatie
» Vacatures
» Partners
» Offerte aanvraag
» Contact

Vraag vrijblijvend online een offerte aan, klik hier.

Route beschrijving

Met het openbaar vervoer

De makkelijkste manier om bij XL Uitzendbureau te komen is per openbaar vervoer. Er gaan verschillende treinen en bussen richting station Amsterdam Sloterdijk. Raadpleeg www.9292ov.nl voor de specifieke tijden.

XL Uitzendbureau ligt op drie minuten loopafstand van station Amsterdam Sloterdijk. Loop uit de stationshal en sla direct linksaf, loop langs de tram en taxi standplaats onder het spoor door. Rechts van je staat het CWI gebouw, links zie je een grasveldje. Recht voor je staat een wit gebouw met het groene gevelbord "XL Studenten Uitzendbureau". Loop via de linkerzijde (parkeerplaats met slagbomen) het terrein op. Wij zijn gevestigd op de derde verdieping.

Met de auto

Vanuit Den Haag
U volgt de richting Leeuwarden/Zaanstad bij het knooppunt Nieuwe meer. U bevindt zich dan op de A4 richting Amsterdam. Op de A10 aangekomen neemt u de afrit S103/Haarlem en u gaat dan linksaf richting Haarlem. Na het viaduct van de spoorweg gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U bevindt zich dan op de Radarweg. XL Uitzendbureau ziet u dan gelijk aan de rechterzijde. Achter het pand is er parkeerruimte.

Vanuit Utrecht
Op de A1 richting Amsterdam volgt u bij knooppunt Watergraafsmeer de ringweg West richting Den Haag. U volgt de richting Leeuwarden/Zaanstad bij het knooppunt Nieuwe meer. U bevindt zich dan op de A4 richting Amsterdam. Op de A10 aangekomen neemt u de afrit S103/Haarlem en u gaat dan linksaf richting Haarlem. Na het viaduct van de spoorweg gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U bevindt zich dan op de Radarweg. XL Uitzendbureau ziet u dan gelijk aan de rechterzijde. Achter het pand is er parkeerruimte.

Vanuit Zaandam/Alkmaar
Op de A10 neemt u afrit S102 / Westpoort / Haarlem /IJmuiden. U gaat dan rechtsaf de Basisweg op. Na de 2 viaducten te hebben gepasseerd, slaat u linksaf de Radarweg op (afslag Sloterdijk). Na de tweede verkeerslichten slaat u linksaf. XL Uitzendbureau ligt direct aan uw rechterzijde.

LET OP: Wij werken uitsluitend op afspraak! Bel naar de vestiging: 020-7073939 voor een afspraak.

Routebeschrijving naar Evenementen uitzendbureau